Skip to content

Zwart op wit 

De Zwart op Wit test is de eerste test die persoonlijkheid koppelt aan imago, waardoor je letterlijk jouw kracht kunt aantrekken en uitstralen.

Ontdek wat jij moeiteloos doet en zo vanzelfsprekend is dat je er niet eens bij nadenkt. Welke talenten zijn zo sterk en verdienen de meeste aandacht om verder te groeien? Wat wil jij betekenen en bereiken en hoe laat je dat zien?

Ontvang zwart op wit hoe jij prachtig uit de verf komt!

Voor deze test is je investering 99,-

Template patroon - 9

Zwart op Wit bestaat uit een online vragenlijst die je comfortabel op je eigen plek kunt invullen. Na afloop ontvang je een digitaal Zwart op Wit rapport en (wanneer je dat wenst) een online gesprek om je eventuele vragen te bespreken. 

‘De Oranje Boven analyse van Dinette kwam voor mij op een mooi moment.

Ik stond op een kruispunt in mijn leven: wie ben ik, wat wil ik de komende jaren nog bereiken en waar liggen mijn sterke punten waar ik verandering ik kan zetten.

Na een revalidatie was ik onzeker over alles: mijn uiterlijk, mijn werk(vermogen) en in de basis ook: wie ben ik.

Samen met Dinette ontdekte ik waar mijn kracht ligt, maar ook wat kleuren voor mijn persoonlijke groei en zelfbewustzijn kunnen doen. Door de vriendelijke en duidelijke uitleg gaf Dinette mij inzicht in mijn verlangens en sterke en zwakke punten. Daardoor werd het maken van keuzes op werkgebied maar zeker ook privé een stuk makkelijker. Kleuren doen er toe! En daarom gun ik iedereen eenzelfde ervaring. Het levert je altijd wat op!’

– Manja, Assen

Dat is mooi, maar wat levert zo’n rapport mij op?
Ontvang zwart op wit:

Wat jij het allerliefste doet en welke kleuren jouw grootste kracht en talenten zichtbaar maken
Welke kleuren je kunt inzetten voor persoonlijke en zakelijke groei
Welke kleuren ervoor zorgen dat je wordt gezien en gehoord
Wat kleur je allemaal nog meer kan brengen
Heel veel leesplezier!
Template grijs - 1

Gun jij jezelf ook meer kleur?

Oranje is voor mij de kleur die er voor heeft gezorgd dat ik nu eindelijk doe wat ik écht wil. Jarenlang hadden donkere, diepe kleuren de overhand in mijn kledingkast. Ik vind ze nog steeds mooi en draag ze met plezier. Maar er zijn lichte, luchtige kleuren bijgekomen die mijn van nature nuchtere en gestructureerde aard wat losser en zachter maken. 

Want dat roze kantje is er wel degelijk, maar zat lange tijd onder het stof! Ik ben er graag voor een ander maar was er niet altijd voor mezelf. Dat is nu verleden tijd. Ik doe nu waar ik blij van word omdat dat het leven leuk laat zijn.

Contact opnemen met Dinette

Lang Leve Kleur – 2023
Website door Studio Pinck

Cookieverklaring

Praktische informatie

Dinette van de Put
06 42 07 54 23
info@langlevekleur.nl

kvk: 54397030

cropped-Beeldmerk-Dinette-lichtroze.png