Skip to content

Lang leve kleur!

Wil jij meer weten over wat kleur voor je kan doen?

Geef je dan op voor een gratis workshop Lang leve kleur.

In een kleine groep maak je op een creatieve en laagdrempelige manier kennis met de wereld van kleur. Deze workshop helpt jou om uit te stralen wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat jou JOU maakt.

Heb je interesse en wil je met een groepje komen? Stuur me een mailtje dan kijken we samen naar een geschikt moment. 

 

Template patroon - 7

Dit jaar organiseer ik een aantal avonden in De Schatkamer in Ommen.

In een kleine groep van max. 6 deelnemers gaan we aan de slag met kleur en uitstraling. Bovendien ontvang je deze avond 20% korting op de kleding.

Wees welkom en geef je op door het contactformulier in te vullen. Na opgave ontvang je van mij een bevestigingsmail met verdere info.

Template grijs - 1

Gun jij jezelf ook meer kleur?

Oranje is voor mij de kleur die er voor heeft gezorgd dat ik nu eindelijk doe wat ik écht wil. Jarenlang hadden donkere, diepe kleuren de overhand in mijn kledingkast. Ik vind ze nog steeds mooi en draag ze met plezier. Maar er zijn lichte, luchtige kleuren bijgekomen die mijn van nature nuchtere en gestructureerde aard wat losser en zachter maken. 

Want dat roze kantje is er wel degelijk, maar zat lange tijd onder het stof! Ik ben er graag voor een ander maar was er niet altijd voor mezelf. Dat is nu verleden tijd. Ik doe nu waar ik blij van word omdat dat het leven leuk laat zijn.

Meld je aan voor de workshop

Lang Leve Kleur – 2023
Website door Studio Pinck

Cookieverklaring

Praktische informatie

Dinette van de Put
06 42 07 54 23
info@langlevekleur.nl

kvk: 54397030

cropped-Beeldmerk-Dinette-lichtroze.png