Skip to content

Reviews 

De Oranje Boven analyse van Dinette kwam voor mij op een mooi moment. Ik stond op een kruispunt in mijn leven: wie ben ik, wat wil ik de komende jaren nog bereiken en waar liggen mijn sterkte punten waar ik verandering in kan zetten?

Na een revalidatie was ik onzeker over alles: mijn uiterlijk, mijn werk(vermogen) en in de basis ook: wie ben ik.

Samen met Dinette ontdekte ik waar mijn kracht ligt, maar ook wat kleuren voor mijn persoonlijke groei en zelfbewustzijn kunnen doen. Door de vriendelijke en duidelijke uitleg gaf Dinette mij inzicht in mijn verlangens en sterke en zwakke punten. Daardoor werd het maken van keuzes op werkgebied maar zeker ook privé een stuk makkelijker. Kleuren doen er toe! En daarom gun ik iedereen eenzelfde ervaring. Het levert je altijd wat op!’

– Manja, Assen

Een aantal jaren geleden heb ik een kleuranalyse gedaan. Daar kwam uit dat ik een gedempt zomer/herfsttype ben. Ik kon zien dat deze kleuren bij mijn uiterlijk pasten maar ik voelde mij er beperkt door.

De Oranje Boven analyse van Dinette gaf mij een hele andere kijk op kleuren. Ik heb ontdekt dat ik met kleuren kan spelen en daardoor creatiever ben geworden in mijn manier van kleden. Ik ben zelfverzekerder geworden en weet heel goed wat ik wil dragen.

– Gerry

In een mindere periode van mijn leven was ik op zoek, ik zat niet lekker in mijn vel. Ik kreeg een hint om contact op te nemen met Dinette van de Put. Tijdens een intakegesprek vertelde ze dat ze werkte met kleuren. Ik was aanvankelijk wat sceptisch maar dat was gezien de manier waarop zij werkt al gauw over.

Na ons gesprek heb ik gekozen voor haar test Zwart op Wit, een 30 minuten durende test, die door de vraagstelling en nadere toelichting prettig was om te doen.

De uitkomst was duidelijk en naast herkenbaar ook verrassend voor mij. Mijn grootste verlangen werd zichtbaar, iets wat ik diep had weggestopt. De Zwart op Wit test gaf mij concrete handvatten om meer mijzelf te zijn en mijn gevoel te uiten, minder in mijn hoofd te zitten en los te laten. Na de test ben ik meteen aan de slag gegaan met mijn kleuren en ik kan zeggen, het werkt. Ik pak mijn Zwart op Wit rapport er regelmatig nog even bij om door te lezen.

Wat het mij heeft opgeleverd? Ik voel me ontspannen en mezelf, heb mijn ‘masker’ laten vallen en dat merken de mensen om mij heen ook.

– Tonny, Ommen

Lang Leve Kleur – 2023
Website door Studio Pinck

Cookieverklaring

Praktische informatie

Dinette van de Put
06 42 07 54 23
info@langlevekleur.nl

kvk: 54397030

cropped-Beeldmerk-Dinette-lichtroze.png